tisdag 22 november 2011

[HALL]




Övre hall - Min ögonsten från GAD, nymålade väggar och nyputsad murstock.


Nu börjar det äntligen likna något i hallen/hallarna. Trappan är målad och det är bara(?!) lister mm kvar. Jippi! Men ibland undrar man ju hur svårt ska det vara att renovera en hall egentligen? Ska det ta tre år, verkligen

Mattan ser ju inte rolig ut, ser jag nu. Just nu har de kampanj på Day home på Compadre.se. En svartvit hade nog varit perfekt!



3 kommentarer:

  1. Fin pall! Vi har ju också en och jag kommer aldrig någonsin ledsna på den. Härligt att ni gör framsteg i eran renovering. Kan meddela att det verkar faktiskt som om vissa byggprojekt kan ta hur lång tid som helst. Vi har några som just nu tagit sisådär tre år, än så länge;) Men det blir fint när det är klart!:)

    SvaraRadera
  2. Lisa: Känns skönt att höra att det är fler som har hamnat i "renoveringsfällan".Efter hallen ska vi pausa i projektandet och färdigställa det som vi ligger efter med.

    SvaraRadera
  3. Hejsan,
    vilken underbar pall! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera