söndag 18 september 2011

Missionshus





Bild: Elle interiör

Bild: produktbild Korbo

Ett missionshus i fina Elle Interiör. Fina höstiga bilder i helt "min" färgskala. Men visst måste det väl vara samma som Korbo använder sig av i sin nya produktbild!? Lite annorlunda ljussättning bara.



4 kommentarer:

  1. Hejsan Johanna!
    Trä är så snyggt, o att blanda olika träsorter är modigt. Jag vågar inte :).
    Tejpen förstör inte väggen men har man otur kan det riva av på bilderna om man har otur.
    Å som jag gillar IKEA-lampan!!! Vill ha men har ingen plats haha.
    Kram o tack för dina ord/Jennifer

    SvaraRadera
  2. Jennifer: Jag är nog också lite feg där. Målar därför över alla gamla möbler jag köper med vit färg. En del möbler i vitbehandlad björk har jag dock (från GAD). Men golven härhemma ska vi inte tala om. Oljad ek (hu!!), fina gamla orgnalgolv och så nån annan obeskrivlig matta.

    SvaraRadera
  3. hej! jag är så nyfiken på en tapet som jag såg på en av dina bilder. under kategorin renovering så har du en bild på en vit knoppbräda och i bakgrunden är det en blommig tapet- har du namnet på den? tack och ha det fint! :)

    SvaraRadera
  4. Emma:
    Tror att det är tapeten vi har på glasverandan du menar. Det var några år sedan vi renoverade verandan så jag vet inte om den finns kvar. Vi hittade den faktiskt på Jysk eller om det kan ha varit Rusta (de ligger väg-i-vägg här där jag bor)Urbillig och urdålig kvalitet, kan jag tillägga, men väldigt söt att se på ;)
    Hälsningar Johanna

    SvaraRadera